TR |  EN |  RU |  AR
Modern ve Kaliteli Su Şartlandırma Sistemleri
February 19, 2018, 1:27 pm
Detaylar

Hayatımızın hemen her anında bulunmakta olan suyun doğadan alındığı şartlarla kullanılması pekte mümkün değildir. Çok iyi bir çözücü olan su geçtiği yataklarda bulunan mineral ve mineral bileşiklerini çözer ve üzerine alır. Ayrıca günümüz çevre kirleticilerini, çok iyi bir yaşam alanı olması nedeni ile istenmeyen mikroorganizmaları da üzerinde bulundurur.

Suyun kullanılacağı alana göre; yani içilecek mi, endüstriyel bir alanda mı kullanılacağı hatta nasıl bir endüstriyel işlemde kullanılacağına göre çok daha kaliteli, temiz ve istenen koşullarda olabilmesi için mutlaka Deser Kimya’nın  sunmuş olduğu su şartlandırma sistemleri hizmetinden faydalanılmalıdır. Özellikle kaynak sularının içme ve kullanma suyuna dönüştürülmesinde, enerji üretim noktasında, çeşitli şekillerde ısıtma ve soğutma sistemlerinde, sanayi ve endüstriyel kurumların değişik üretim aşamalarında suyun istenen kalitede sunulabilmesi için kurmuş olduğumuz su şartlandırma sistemleri devreye girmektedir. Böylece suyun filtrasyonu gerçekleştirilirken diğer taraftan yumuşatma uygulamaları, demineralizasyon, ters ozmos teknolojisi çözümleri devreye girebilmektedir. Ayrıca kullanma içme ve kullanma sularının mikroorganizmalardan ari hale getirilmesi de su şartlandırma faaliyetlerindendir.

Su Şartlandırma Sistemleri Nelerdir?

Her türlü kurum ve firma bünyesinde ön su şartlandırma sistemleri uygulayabilmekteyiz.  Ayrıca önceden ön arıtması yapılmış sularda Buhar kazanı, kapalı devreler ve soğutma suyu şartlandırma programlarında yüz güldüren sonuçlara imza atmaktayız. Buhar kazanı suyu kimyasalları, kapalı devre su kimyasalları ve soğutma suyu kimyasalları firmamızın mühendisleri kontrolünde kalite sistemleri ile korunarak tarafımızdan üretilmektedir. Demineralize ve Reverse osmosis sistemleri de firmamızın hizmet portföyünde uzun yıllardan beri yerini almış ve ihtiyaç duyulan müşterilerimize kurulmaktadır.

Ayrıca atık su arıtma sistemleri şartlandırmasında sistemlerin dizaynı, imalat ve inorganik ve organik koagülantlar ile devreye alınması işlemlerinde firmamız iyi bir partnerdir.

Gerek süs havuzlarında gerekse yüzme havuzlarında aynı zamanda termal sularda istenen her türlü arıtma ve otomatik kontrol sistemlerini firmamız kurabilmekte, bakımını yapıp ihtiyaç duyulan tüm kimyasalları üretip uygulanabilmekte gerekli saha analizlerini yerinde yapabilmektedir.

Ayrıca endüstriyel kurumlarda ve otomasyonların olduğu bilarda bulunan tesisatın kullanıma hazırlanmasında Flushing ve Pickling işlemlerinde tamamında ihtiyaç duyulan bütün kimyasallar, sistem kurulumu, servis hizmeti firmamız tarafından sunulmaktadır.

En Ekonomik Su Şartlandırma Sistemleri İşletimi

Gerek suyun istenen hijyen şartlarında bulunması gerekse suyun ulaştırılmış olduğu ünitelerdeki metal ve diğer aksamların uzun ömürlü olması için mutlaka su şartlandırma sistemleri ve programları gerekmektedir. Suyun içerisinde oluşacak olan her türlü bakteri, virüs, balçık, kum, kil ve suyun sebebiyet verecek olduğu korozyon, abrazyon ve deformasyon gibi bütün etkilerin önüne geçebilmek için mühendislerimiz tamamen Avrupa ve Amerika menşeili olan son derece kaliteli kimyasallarla devreye girmektedir. Böylece otomasyon sisteminin temelinde olduğu, teknolojik takip uygulamalarının bulunduğu, sürekli olarak raporlandırma hizmetinin verildiği kaliteli su şartlandırma sistemleri ile ülkenin dört bir yanına hizmet sunmaktayız. Çalışmış olduğunuz müşterilerimizin tamamında bilgilendirme seminerleri yaparak sistemin çalışması, kimyasalların ayarlanması ve uzun ömürlü tesislerin oluşması için çaba göstermekteyiz.