TR |  EN |  RU |  AR
Şehir Hastanelerinin Sularında Deser Kimya Seçildi!
Detaylar

Kompleks yapılar olan şehir hastaneleri gerek inşaat aşamasında gerekse işletme esnasında ciddi bir Kimya partnerine ihtiyaç duyuyor.

 

Şehir hastaneleri Deser Kimya ile proje aşamasından itibaren çalışabilmektedir. Proje aşamasında su sistemlerinin seçimi ve projelendirilmesi, doğru ve efektif sistemlerin seçiminde deneyimli mühendis kadromuz danışmanlık hizmeti vermektedir.

 

Projenin hayata geçirilmesinde Deser Kimya su hazırlama ve şartlandırma sistemlerinin imalat ve montajını uzman ekipleri ile yapmakta ve devreye almaktadır. Hastaneler için çok önemli olan su dezenfeksiyon ve sanitasyon sistemleri de tarafımızdan kurularak devreye alınmaktadır.

 

Artık detaylandırılmış olan; üzerinde çeşitli sensörlerin olduğu ısıtma ve soğutma sistemleri, kirliliklerden arındırılmak için flushing işlemine Deser Kimya ekipleri tarafından tabi tutulmaktadır. Gerekli analiz ve kontroller sahada yapılarak temiz olarak; kireçlenme ve korozyona karşı koruyucu kampaundlar ilave edilip işletmeye alınmak üzere teslim edilir.

 

Özellikle soğuk bölgelerde kışın konforal sistemlerin donmasını ve korozyonu önlemek için distribütörü olduğumuz BASF firmasının donma ve korozyon katkısı Glythermin dozajlanarak koruma altına alınmaktadır.

 Isıtma ve soğutma sistemlerinin korunmasında dünyanın en iyi üreticilerinden ithal edilen hammaddeler ile formüle edilen kimyasallarımız hastane sistemlerinin problemsiz olarak çalışması  için gerekli otomasyon sistemleri ile dozlanması da tarafımızdan hayata geçirilmektedir.

 

Deser Kimyanın uzmanlık konularından olan hastane işletmelerinin devamlılığı için düzenli servis, analiz ve danışmanlık hizmetleri; deneyimli kimyager ve mühendis kadromuz tarafından yürütülmekte, raporlanmaktadır.

 

Şehir hastaneleri suları Deser Kimya’ya emanet!