TR |  EN |  RU |  AR
Türk Telekom Genel Müdürlük Projesi
Detaylar

Tasarım tarihinde Ankara’nın en yüksek ofis kulesi olma özelliğine sahip olan yapı, 150 m yüksekliğiyle Türkiye’deki ofis kuleleri arasında ilk sıralarda yer alan Türk Telekom Genel Müdürlük projesi için ısıtma ve soğutma hatlarında flushing işlemi ortalama bir ay boyunca devam etmiş ve yüksek verimle sonuç alınarak teslim edilmiştir.

Türk Telekom’un sistem salonları, data merkezleri, network izleme birimi ve kriz yönetimi gibi telekomünikasyon birimlerinin oluşturduğu, izlendiği ve depolandığı mekanlar ile konferans salonu “fabrika” adı verilen podyum kütlesinde, çalışanların kullanacağı ofis mekanları ise kule bloğunda yer almaktadır. İçinde barındırdığı teknolojik donanımın hassasiyeti ve önemi nedeniyle flushing işlemi hassasiyetle gerçekleştirilmiştir.

SMC binası ve Kule binası olmak üzere iki sistem için işlem boyunca iligli su analizleri supervizor hizmeti verilmiştir. Tesisatların flushing işlemi öncesi ve sonrasına ait fotoğrafları ve kimyasal değerleri ile son rapor yetkililere teslim edilmiştir.