TR |  EN |  RU |  AR
PROJELER
  • 18

    Rönesans Kale İnşaat Projesi

    REC Uluslararsı Yatırım-Rönesans Holding'in yapımını üstlendiği Kale projesinde tüm ısıtma ve soğutma hatlarında flushing (kimyasal yıkama) işlemi Deser tarafından gerçekleştirilmiştir. Flushing işlemi süresince ilgili kimyasal analizler supervizorlerimiz tarafından yapılarak yıkama süreci takip edilmiştir. Akredite sonuçlar ile sistem sularının kimyasal değerleri raporlandırılarak hatlar kaynak çapakları, demir tozları ve diğer kirleticilerden temizlenmiş bir şekilde teslim edilmiştir.

    Devamını Oku
  • 17

    Atakule Ankara Projesi

    Ankara'nın ilk alışveriş merkezi olup, varlığı ile Ankara'nın görünümüne önemli bir katkı sağlayan Atakule'nin revizyon kapsamında yapılan yeni AVM bölümünde Deser ürünleri kullanılmıştır. AVM bölümünde yeniden yapılan ısıtma ve soğutma hatlarında flushing işlemleri tamamlanmış olup, soğutma sisteminde BASF marka Glythermin serisi donma ve korozyon önleyici kimyasallar tercih edilmiştir. 

    Devamını Oku
  • 16

    Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Projesi

    Rönesans Holding'in yapımını üstlendiği T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ek binasında flushing ve filtrasyon işlemleri, kapalı devre ısıtma soğutma sistemlerinin korozyon ve bakteriyolojik şartlandırma işlemleri ile ekipmanları ve BASF Donma ve Korozyon önleyici ısı transfer sıvısı Glythermin NF dozlanması işlemi gerçekleştirilmiştir.  İşlemler boyunca ilgili su kalite ve kontrol testleri Avrupa menşeili akredite kurumdan sertifikalı supervizorlerimiz tarafından takip edilmiş ve donma önleyici kimyasalın dozlandığı bölümde…

    Devamını Oku
  • 15

    Koç Sistem Data Center Projesi

    Türkiye’nin alanında en büyük bilgi işlem merkezi olarak İstanbul Çamlıca mevkiinde tesis edilen KoçSistem Veri Merkezi binasının, Türkiye’nin en büyük freecooling sistemini içinde barındıran yeşil veri merkezi konsepti (Green Datacenter) ile yüksek yoğunluklu soğutma sisteminde flushing uygulaması ve BASF Glythermin donma ve korozyon önleyici kimyasal dozlama işlemi gerçekleştirilmiştir. 20-170 kW soğutma aralığında IT sistemleri için soğutma, elektrikli ısıtma, nemlendirme, nem…

    Devamını Oku
  • 14

    Eskişehir Şehir Hastanesi Projesi

    Akfen Holding'in ppp projesi kapamında üstlendiği Eskişehir Sağlık Entegre Kampüsü ısıtma ve soğutma sistemleri kimyasal flushing işlemleri ve filtrasyon teminini firmamız üstlenmiştir. Sistemlerde bulunan yaklaşık 1.300 m3 su hacmi için ekibimiz dinamik yıkama, kimyasal yıkama ve durulama ile işletmeye hazır halde teslimini gerçekleştirmekte, süreç boyunca iligli su analizleri ile raporlandırma işlemlerini gereçekleştirmektedir. 

    Devamını Oku